Sommar skördad ekologisk Lung Ching från berömda West Lake. Denna Lung Ching har upphettats i traditionell wok över glödande kol, varav den lätt rökiga smaken som blandas med nötaktig sötma. Lite kraftigare än den vår-skördade varianten. 70g
Ett ekologiskt grönt Lung Ching te som skördats på våren då bladen är som finast och innehåller mest näring. De karaktäristiska platta bladen kommer från West Lake, där Kinas bästa Lung Ching odlas. Teet har en mycket mjuk och rund smak. 70g
Långsmala blad har handplockats till detta friska te. Bladen blir ljusgröna vid bryggningen och kan bryggas på 3-4 gånger. Smaken är kraftigare och aromrikare i tonen i jämförelse med många spädbladiga gröna teer, och ger en efterdröjande behaglig arom. Ekologiskt.
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse. Jag har har läst Dataskyddsförordningen GDPR och er behandling av mina personuppgifter och godkänner dom. Genom att använda denna webbplats accepterar du användningen enligt vår GDPR och Cookie policyOkNejIntegritetspolicy