Ett helfermenterat Oolong te, det mest kända av alla teer från Wuyi-berget och är tillsammans med Tie Kuan Yin det mest kända Oolong-teet från Kina. Ett mycket gott och lyxigt te med inslag av mineral och sandelträ.
Nu ännu högre kvalitet! Ett mörkrostat oolong te, underbart välsmakande te som består av stora täta knyten av lättfermenterad oolong som har rostats mörk över asktäckt glödande kol i bambukorgar, helt och hållet enligt gammal tradition. Rostningen förhöjer smaken som är rund och aromrik. OBS! Teet är INTE fermenterat. 70g
Ett till ca 15% fermenterat oolong te från Fujian, mjuk med flera undertoner som ger en lång eftersmak. Ett Tie Kuan Tin som passar att dricka som det är eller med snacks. Teet består av stora gröna blad som rullats ihop till täta knyten. Ger en väldoftande klar dryck.
Ett friskt oolong te från Anxi som är mycket lätt fermenterat dvs ett nästan helt grönt wulong te med en mild frisk smak. Teet består av stora gröna blad som rullats ihop till täta knyten. Ger en väldoftande klar dryck. Mycket prisvärd!
Ny super hög kvalitet! Ett underbart ekologiskt odlat Oolong te. Mycket fylligt, friskt och med en fruktig smak utan att vara smaksatt, ett måste för Oolong älskaren! Teet består av stora gröna blad som rullats ihop till täta knyten. Brygg gång på gång, 3-7 ggr, beroende på bryggmetod. Pris per 2 dl kopp vid 3 bryggningar ca 1,70 kr
En ekologiskt odlad Formosa från Taiwan. Underbart god, aromrik och fruktig. Teet består av stora gröna blad som rullats ihop till mycket täta knyten, så använd endast en liten mängd te. De vackra bladen utvecklas under bryggningen och ger en klar dryck.
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse. Jag har har läst Dataskyddsförordningen GDPR och er behandling av mina personuppgifter och godkänner dom. Genom att använda denna webbplats accepterar du användningen enligt vår GDPR och Cookie policyOkNejIntegritetspolicy